fbpx
Mindfulness met je baby door middel van babymassage

MINDFULNESS MET JE BABY

Wat is dat eigenlijk “Mindfulness met je baby”

Het is een populair woord: Mindfulness. Maar niet zonder reden want mindful betekent “met aandacht”. En je ziet dat echte aandacht voor elkaar hebben in onze hectische, drukke maatschappij steeds lastiger wordt. We zijn minder of niet in het nu, we leven eigenlijk heel gehaast en zijn bezig met allerlei dingen die we nog moeten van ons zelf.

Jouw baby wordt hierin meegezogen en niet iedere baby kan daar even goed tegen. Vandaar de term ‘Mindfulness met je baby”. Je geeft je baby rust, liefde en bovenal alle aandacht die hij of zij nodig heeft.

Aandacht en focus

Om goed te kunnen groeien en ontwikkelen hebben baby’s veel aandacht nodig. En dan bedoel ik échte aandacht door middel van contact. Bijvoorbeeld door veel knuffelen, spelletjes, interactie, oogcontact, praten, veel vertellen wat je doet en ga zo maar door.

Helaas zijn wij tegenwoordig erg snel afgeleid. Het meest door de tv, deze staat bij veel mensen gedurende de dag op de achtergrond aan, en natuurlijk in grote mate door onze smartphone. Wist je dat we onze telefoon gemiddeld maar liefst 200 keer per dag bekijken. Uiteraard is hij niet meer weg te denken uit onze wereld maar een beetje balans in het gebruik ervan zou voor je baby (en voor jezelf) best fijn zijn!

Je baby heeft namelijk veel meer aan jou als je met volledige, onverdeelde aandacht contact maakt. Hiermee draag jij op een positieve manier bij aan de groei en ontwikkeling van je baby. Mindfulness met je baby dus…

Zeg nou zelf dat is toch wat je het allerliefst wilt? Een baby die zich veilig, gewenst en geliefd voelt.

Video

In deze video vertel ik je meer over aandacht en focus en hoe babymassage je hierbij gaat helpen. Zodat je minder afgeleid zal zijn en je jouw baby met volledige aandacht kan masseren!

Bestel nu met korting!

Babymassage Online cursus actie prijs

Over mij

Hoi! Ik ben Arlette, moeder van 2 kinderen geboren in 2010 en 2012, eigenaresse van 4NaturalKids en babymassagedocente. Sinds eind 2010 leer ik ouders de babymassagetechnieken, massage bij darmkrampjes, baby-yoga en voorzie ik waar nodig ouders van advies. Via Dé online babymassagecursus leer ik ook jou graag hoe je een fijne massage kunt geven aan je baby! En via deze artikelen en video's wil ik mijn kennis graag met je delen.

Volg mij op social-media: