WAAR KAN IK EEN BABYMASSAGE CURSUS VOLGEN?

Baby reflexen

Waar kan je een babymassage cursus volgen

In iedere stad of dorp kan je tegenwoordig wel een cursus babymassage volgen. Het maakt niet uit of je in Groningen, Drachten, Utrecht of Maastricht woont. Dus als je op zoek bent naar een babymassage cursus bij jou in de buurt? Dan hoef je maar even te googlelen of bij jouw consultatiebureau navraag te doen. 

Je kan een babymassage cursus in een groep volgen, je kan een babymassage aan huis volgen of een online training babymassage doen.

Voor ieder wat wils zullen we maar zeggen. Wat heeft jouw voorkeur?

Mijn babymassage praktijk

Begin 2010 werd mijn zoontje geboren en startte ik mijn eigen Babymassage Praktijk in Utrecht. Het heette JijenIk Babymassage. Ik deed alles een beetje anders dan anderen want ik gaf nauwelijks babymassage workshops in groepen maar veelal 1 op 1 privélessen.

Babymassage workshop

Hoewel een babymassage workshop gezellig kan zijn. Samen met gelijkgestemden in een groep. Had ik daar als nieuwbakken mama destijds geen behoefte aan. Mijn zoontje was behoorlijk onrustig, huilde veel en ik was zelf erg moe. Daarom bleef ik liever thuis om een babymassage aan te leren.

Privélessen babymassage

Daarom besloot ik om alleen maar privélessen babymassage aan huis te geven. Ik ging naar de gezinnen met een jonge baby toe. Dat deed ik in de hele omgeving van Utrecht. In 2017 besloot ik om deze cursus om te zetten in een online cursus.

De voordelen van een online babymassage cursus

Ik was de allereerste in Nederland die een online babymassage cursus lanceerde. Dit was voor veel mensen even wennen. Nu 5 jaar later in 2022 is het al veel normaler om online iets te leren.

Voordelen online leren:

– Onbeperkt toegang
– Oefenen wanneer jij dat wilt
– Samen met je partner leren zonder extra kosten
– Leren in je eigen tijd en tempo
– Lessen en downloads bekijken op desktop, tablet of smartphone
– Ook toegang bij een eventueel volgend kindje
– Je hoeft geen spullen in te pakken en op tijd ergens te zijn
– Je kan de massage aanpassen naar de behoefte van jouw baby. Stoppen bij huilen en een andere keer verder oefenen
– Niet alleen toegang tot een babymassagetechniek maar ook baby-yoga, tillen en dragen, een slaapmassage, een massage bij darmkrampjes en vele extra’s

Heb jij een prikkelbare baby, een baby die sneller huilt en meer onrust heeft dan is een online babymassage cursus ideaal.

Wil je ook leren hoe je jouw baby de fijnste massage kunt geven?

Via de Online Babymassage Cursus kan je in je eigen tijd en tempo de hele babymassage techniek aanleren. Dit kan dus ook samen met je partner zonder extra kosten. Hoe leuk is dat?!
De Online Babymassage Cursus

Over mij

Hoi! Ik ben Arlette, moeder van 2 kinderen geboren in 2010 en 2012 en babymassagedocente. Sinds eind 2010 leer ik ouders de babymassagetechnieken, massage bij darmkrampjes, baby-yoga en voorzie ik waar nodig ouders van advies. BabymassageOnline was in 2017 de eerste online babymassage cursus van Nederland!