Babymassagecursus online hartje

OVER BABYMASSAGEDOCENTE ARLETTE DIJKSTRA

Over Babymassagedocente Arlette Dijkstra

Arlette Dijkstra (1981) werd in 2010 voor het eerst moeder. Haar zoontje kwam ter wereld via een spoedkeizersnede en de start was alles behalve gemakkelijk. De eerste maanden waren een opeenstapeling van slapeloze nachten, enorme huilbuien, het zoeken naar een ritme en onzekerheid. 

Door een les babymassage en het positieve effect daarvan besloot ze een opleiding tot babymassage docent te volgen. Eind 2010 startte ze met succes haar eigen babymassage praktijk. Inmiddels heeft ze als professioneel babymassagedocente al vele ouders de babymassagetechniek aangeleerd en haar kennis kunnen delen.

Door middel van De Babymassageonline Cursus wil ze graag iedere ouder op een laagdrempelige manier kennis laten maken met babymassage en het positieve effect daarvan.

De missie van Arlette:

“Ik wil ouders met een jonge baby helpen beter in hun kracht te komen staan tijdens de eerste vaak heftige periode met een baby. Het is een tijd waarin je kwetsbaar bent en onzeker. Vertrouwen hebben en geloven in jezelf kan dan moeilijk zijn. Door middel van babymassage wil ik laten zien dat je kan vertrouwen op je gevoel en ouderlijk instinct. Als dat je lukt, geeft dat heel veel rust”

Hechting
Babymassage hartje

TESTIMONIALS

testimonials

“ Ik zat er een beetje doorheen na de eerste 3 maanden met zo weinig slaap. De cursus babymassage heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ook kon ik beter ontspannen. Super fijn dus! “

Marloes – Utrecht

“ Mees had enorm last van darmkrampjes. De oefeningen die Arlette mij leerde werkten gelijk. En ik vond het heel erg fijn om iets te kunnen doen voor hem.“

Anja – Veenendaal

“ Ik wilde graag iets leuks doen samen met mijn baby tijdens mijn verlof. Al zoekend kwam ik bij Arlette terecht. Wat makkelijk om het thuis te kunnen oefenen! Zelfs na mijn verlof ben ik door blijven masseren. Anne en ik genieten er echt van. “

Petra – Vianen

“ Emma was al vanaf het begin een onrustige baby. Dus maar ingeschreven voor de cursus. Wat heerlijk om dit te kunnen doen met haar. We zijn er allebei rustiger van geworden!”

Kim – Amsterdam
Babymassage online hartje

OPLEIDING EN VAKGROEP

RGDB - opleiding tot baby-yoga
Opleiding tot shantala babymassage docent

Ik sta ingeschreven bij de VSD en het RGDB.

Hier heb ik ook de opleiding tot babymassagedocente en baby-yoga docente afgerond.

Volg mij op social-media:

Ontvang meer tips en trics via mijn wekelijkse nieuwsbrief

Schrijf je gelijk in!

Als dank ontvang je de gratis download

"Tips bij darmkrampjes"

 

Gelukt! Bedankt voor je inschrijving. Check je inbox.