Babymassagecursus online hartje

OVER MIJ

Over Babymassagedocente Arlette Dijkstra

Ik (Arlette Dijkstra) werd in 2010 voor het eerst moeder. Mijn zoontje kwam ter wereld via een spoedkeizersnede en de start was alles behalve gemakkelijk. De eerste maanden waren een opeenstapeling van slapeloze nachten, enorme huilbuien, het zoeken naar een ritme en onzekerheid. 

Door een les babymassage en het positieve effect daarvan besloot ik een opleiding tot babymassage docent te volgen. Eind 2010 startte ik met succes mijn eigen babymassage praktijk. Inmiddels heb ik vele ouders de babymassagetechniek aangeleerd en mijn ervaringen kunnen delen.

Door middel van De Babymassageonline Cursus wil ik graag iedere ouder op een laagdrempelige manier kennis laten maken met babymassage en het positieve effect daarvan.

Zeker in deze tijd waarin we noodgedwongen veel thuis zitten is een online cursus ideaal.

Mijn missie:

“Ik wil ouders met een jonge baby helpen beter in hun kracht te komen staan. Zeker tijdens de eerste vaak heftige periode met een baby. Het is een tijd waarin je kwetsbaar bent en onzeker. Tenminste zo heb ik dat zelf ervaren en zo zie ik dat ook om me heen.

Vertrouwen hebben en geloven in jezelf kan dan moeilijk zijn. Door middel van babymassage wil ik laten zien dat je kan vertrouwen op je gevoel en ouderlijk instinct. Als dat je lukt, geeft dat heel veel rust”

Hechting
Babymassage hartje

TESTIMONIALS

“Mees had enorm last van darmkrampjes. De oefeningen die Arlette mij leerde werkten gelijk. En ik vond het heel erg fijn om iets te kunnen doen voor hem.”

Anja

Veenendaal

“Ik zat er een beetje doorheen na de eerste 3 maanden met zo weinig slaap. De cursus babymassage heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ook kon ik beter ontspannen. Super fijn dus!”

Marloes

Utrecht

“Emma was al vanaf het begin een onrustige baby. Dus ingeschreven voor de cursus. Wat heerlijk om dit te kunnen doen met haar. We zijn er allebei rustiger van geworden!”

Kim

Amsterdam

“Heel eerlijk heb ik wel getwijfeld om te kopen. Maar ik ben heel blij. Rustig oefenen wanneer ik dat zelf wil en wanneer het voor mijn zoontje ook het best uitkomt. Ik durfde ook niet naar een workshop want hij huilt veel. Nu al rustiger. Dankjewel.”

Anti

Bergen op Zoom

“Dit was een leuk cadeau, gekregen van mijn schoonouders. We masseren bijna iedere dag!

En ik kijk ook vaak terug naar de video’s. Gelukkig blijven ze erop staan en kan ik er altijd weer naartoe”

Marije

Amsterdam

Babymassage online hartje

OPLEIDING EN VAKGROEP

RGDB - opleiding tot baby-yoga
Opleiding tot shantala babymassage docent

Ik sta ingeschreven bij de VSD en het RGDB.

Hier heb ik ook de opleiding tot babymassagedocente en baby-yoga docente afgerond.

Volg mij op social-media: