DARMKRAMPJES BABY

Darmkrampjes baby

Darmkrampjes wat zijn het en wat kan je er tegen doen?

In deze video vertel ik je meer over de darmkrampen van je baby. Wat zijn het en wat kan je er aan doen.
Daarnaast geef ik je ook gelijk 5 tips bij darmkrampjes.

Video

De video duurt zo’n 10 minuten. Best lang misschien maar ik leg je dan ook uit wat darmkampjes zijn en vertel je uitgebreid per tip wat je kan doen! Hopelijk is jouw baby snel door deze vervelende periode heen.

De meeste baby’s hebben last van buikkrampen vanaf dat ze een paar weken oud zijn tot ze zo’n 3 à 4 maanden zijn. De piek van deze problemen ligt tussen de 6 en 8 weken. De meeste ouders ervaren dan meer onrust, meer huilen, minder slapen, baby’s willen dan vaak alleen op schoot en tegen je aan slapen.

Deze periode gaat vanzelf weer over.

Wat kan je zelf doen?

Machteloos toekijken wanneer je baby pijn heeft vindt geen enkele ouder leuk. Gelukkig hoeft dat ook niet. Bekijk de video (onderaan deze pagina), schrijf je in voor mijn nieuwsbrief of voor de gratis cursus dan ontvang je allerlei tips om je door deze fase heen te helpen.

Wil je een massage tegen darmkrampjes leren? Dat kan via de gratis cursus inclusief de gratis download met alle tips op een rijtje.

JA, IK WIL ME GRAAG INSCHRIJVEN VOOR DE GRATIS CURSUS

Heb jij nog een tip

Laat een reactie achter onder dit bericht of onder het filmpje op youtube. Wie weet help je er andere moeders ook mee! Dat zou natuurlijk super fijn zijn.

Liefs,

Arlette 

 

Wil je ook leren hoe je jouw baby de fijnste massage kunt geven?

Via de Online Babymassage Cursus kan je in je eigen tijd en tempo de hele babymassage techniek aanleren. Dit kan dus ook samen met je partner zonder extra kosten. Hoe leuk is dat?!

Babymassagedocente Arlette Dijkstra en haar missie

Over mij

Hoi! Ik ben Arlette, moeder van 2 kinderen geboren in 2010 en 2012, eigenaresse van 4NaturalKids en babymassagedocente. Sinds eind 2010 leer ik ouders de babymassagetechnieken, massage bij darmkrampjes, baby-yoga en voorzie ik waar nodig ouders van advies. Via Dé online babymassagecursus leer ik ook jou graag hoe je een fijne massage kunt geven aan je baby! En via deze artikelen en video's wil ik mijn kennis graag met je delen.

Volg mij op pinterest!

Volg mij op social-media: