DE BABYMASSAGECURSUS ONLINE

Waarom de babymassagecursus online volgen?

In 2010 werd ik voor het eerst moeder. Helaas was mijn zoon een huilbaby. Doordat ik in aanraking kwam met babymassage heb ik toch rust gevonden in de vaak zware dagen en weken.

Toen Quinn 6 maanden was besloot ik de opleiding tot babymassagedocent te volgen omdat ik iedereen de rust en dit fijne moment samen met je baby gunde.

Omdat ik zelf wist hoeveel stress het meenemen van je baby kon opleveren. (Zeker met een onrustige baby ga je niet graag op pad.) Besloot ik privélessen aan huis te gaan geven.

Zo konden ouders met hun baby thuis blijven en dat is voor een baby ook heel erg fijn! Na 7 jaar bij mensen thuis te zijn gekomen en privélessen babymassage aan huis heb gegeven, werd het tijd voor iets erbij. Want om nu van Vleuten helemaal naar Maastricht te rijden is ook zo wat!

Wel vond ik het belangrijk dat zoveel mogelijk ouders de babymassagetechniek kunnen aanleren. En een groepscursus of privélessen aan huis vindt niet iedereen even prettig.

Nieuw idee – de babymassagecursus online

En dus ontwikkelde ik een nieuw soort cursus. De babymassagecursus online. Je kan bij deze online cursus in je eigen tijd, eigen tempo en in je eigen vertrouwde omgeving de volledige babymassagetechniek aanleren. Ik begeleid je door middel van verschillende videolessen.

Kennis delen

Een uitgebreide en volledige cursus waarin ik al mijn kennis met je deel. Je krijgt toegang tot een persoonlijke leeromgeving met alle verschillende downloads en videolessen.

Deze babymassagecursus is ook erg geschikt voor papa’s. En superleuk om samen met z’n tweeën te kunnen volgen.

Zie ik jou ook online?

Liefs Arlette

De Online Babymassage Cursus

Over mij

Hoi! Ik ben Arlette, moeder van 2 kinderen geboren in 2010 en 2012 en babymassagedocente. Sinds eind 2010 leer ik ouders de babymassagetechnieken, massage bij darmkrampjes, baby-yoga en voorzie ik waar nodig ouders van advies. BabymassageOnline was in 2017 de eerste online babymassage cursus van Nederland!