DE BABYMASSAGECURSUS ONLINE

Waarom de babymassagecursus online volgen?

Video

In deze video vertel ik je een aantal redenen waarom ik, Arlette Dijkstra, de babymassagecursus online ben gaan ontwikkelen. Na 7 jaar bij mensen thuis te zijn gekomen en privélessen babymassage aan huis heb gegeven, werd het tijd voor iets erbij. Want om nu van Vleuten helemaal naar Maastricht te rijden is ook zo wat! Wel vind ik het belangrijk dat zoveel mogelijk ouders de babymassagetechniek kunnen aanleren. En een groepscursus of privélessen aan huis vindt niet iedereen even prettig.

Nieuw idee – de babymassagecursus online

En dus ontwikkelde ik een nieuw soort cursus. De babymassagecursus online. Je kan bij deze online cursus in je eigen tijd, eigen tempo en in je eigen vertrouwde omgeving de volledige babymassagetechniek aanleren. Ik begeleid je door middel van verschillende videolessen. In pakket 1 leer je in 9 weken de complete babymassagetechniek met daarbij nog vele extra’s. Met pakket 2 leer je daarbij ook nog eens baby-yoga oefeningen met rijmpjes en versjes.

Kennis delen

Een uitgebreide en volledige cursus waarin ik al mijn kennis met je deel. Je krijgt toegang tot een persoonlijke leeromgeving met alle verschillende downloads en videolessen.

In deze video vertel ik je persoonlijk de redenen waarom de babymassagecursus online volgen zoveel voordelen heeft. Deze babymassagecursus is namelijk ook erg geschikt voor papa’s. En super leuk om samen met z’n tweeën te kunnen volgen. Vergeet je ook niet mijn andere artikelen en video’s te bekijken!

Liefs Arlette

Babymassagedocente Arlette Dijkstra en haar missie

Over mij

Hoi! Ik ben Arlette, moeder van 2 kinderen geboren in 2010 en 2012, eigenaresse van 4NaturalKids en babymassagedocente. Sinds eind 2010 leer ik ouders de babymassagetechnieken, massage bij darmkrampjes, baby-yoga en voorzie ik waar nodig ouders van advies. Via Dé online babymassagecursus leer ik ook jou graag hoe je een fijne massage kunt geven aan je baby! En via deze artikelen en video's wil ik mijn kennis graag met je delen.

Volg mij op pinterest!

Volg mij op social-media: